Σελίδες

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ο Alvaro Bautista προπονείται για το Estoril.














Ο Alvaro Bautista στοχεύει το GP  Estoril που είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο να γίνει η ημερομηνία  επιστροφής του στις πίστες,  μετά το σπάσιμο του αριστερού μηρού του πριν 42 ημέρες κατά τη διάρκεια των ελευθέρων δοκιμών στο Qatar.
Ο αναβάτης της Rizla Suzuki θα πρέπει να περάσει τις συνήθεις ιατρικές εξετάσεις, πριν του επιτραπεί η επιστροφή  στην πορτογαλική πίστα και στην GSV-R του. Αλλά κρίνοντας από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν από την προπόνηση του Bautista με μια supermotard χθες, η εξέταση θα είναι μια απλή και τυπική διαδικασία, ακόμη και αν Suzuki θα έχει stand by τον αναβάτη Nobuatsu Aoki για παν ενδεχόμενο.

Ο Bautista ο οποίος έχει κάνει εντατική φυσιοθεραπεία για να προετοιμαστεί για αυτόν τον αγώνα, είπε: "Έχω εργαστεί πολύ σκληρά για να  γυρίσω πίσω στο Estoril και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος  να λάβω μέρος στον αγώνα. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο. Έχω ταξιδέψει όμως πάνω από 4.500 χλμ με πολλά ταξίδια στον υπερβατικό θάλαμο στη Μαδρίτη που με  βοηθήσαν  στην επούλωση του τραύματός μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου