Σελίδες

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

H Bugatti Veyron Super Sport Black Carbon.










Η Bugatti είναι έτοιμη για την παρουσίαση της ειδική έκδοση Bugatti Veyron Super Sport που θα γίνει στην Σαγκάης Auto Show. Η νέα έκδοση θα κυκλοφορήσει ειδικά για την κινεζική αγορά...
Η ειδική έκδοση θα είναι πλήρως βαμμένη σε μαύρο ορατό  άνθρακα, σε συνδυασμό με ένα εσωτερικό που συνδυάζει "Snow Μπεζ"και "Beluga Black"...
Το μαύρο χρώμα του άνθρακα σε συνδυασμό με γυαλισμένο και αναδυόμενο αλουμίνιο παρεμβολή, ένα νέο σύνολο ζάντες αλουμινίου. Το εσωτερικό της Bugatti ειδική έκδοση θα κυκλοφορήσει με "Snow Μπεζ" δερμάτινα καθίσματα, και θα τελειώνει με ματς ραφές στο τιμόνι. Οι πόρτες και κεντρική κονσόλα είναι όλοι ντυμένοι με ανθρακονήματα.

Σύμφωνα με τις πηγές μας τα τεχνικά χαρακτηριστά, από το όμορφο κτήνος θα διαθέτουν 16-κύλινδρο κινητήρα με συνολική αποδώσει των 1200 ίππων. Με το νέο Super Sport να πραγματοποιεί τα 0 - 100 σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα και θα φτάνει την κορυφαία ταχύτητα  των 430km/h.

Η Bugatti θα κατασκευάσει μόνο για μερικά κομμάτια από αυτό το εξαιρετικό όχημα, ότι το μοντέλο έχει ήδη πωληθεί σε πελάτες στην Κίνα.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου