Σελίδες

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Η ασφάλεια της Sepang.

Η ασφάλεια στην πίστα της Μαλαισίας ήταν στο μέγιστο επίπεδο, σύμφωνα με τον Franco Uncini, o οποίος επίσης πιστεύει ότι δόθηκαν όλα τα αναγκαία μέτρα άμεσα και γρήγορα.

Εμείς ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ) που τους πέφτει το φορείο κατα την μεταφορά.....


Ο Franco Uncini είναι ο επικεφαλής της Επιτροπής Ασφάλειας του MotoGP και είπε σε ιταλικό ραδιόφωνο ότι στην περίπτωση του ατυχήματος του Marco Simoncelli δεν μπορούσε να γίνει κάτι παραπάνω σε σχέση με την ασφάλεια. Ο Uncini ήταν ψυχικά φορτισμένος, ενώ πιστεύει ότι η πίστα της Sepang είναι πολύ υψηλού επιπέδου και όλα τα αναγκαία μέτρα εφαρμόστηκαν για την αποφυγή οποιουδήποτε ατυχήματος. Ο ίδιος, ο Uncini, εξιστόρησε μια άσχημη εμπειρία που έγινε το 1983, όπου χτυπήθηκε από άλλον αναβάτη και έμεινε σε κώμα. Το πρόβλημα του ατυχήματος ήταν όπως και πολλά άλλα, όπου μια μοτοσικλέτα βρισκόταν κοντά σε μια άλλη με αποτέλεσμα, να χτυπήσει τον Simoncelli στο κεφάλι και τον αυχένα και να χάσει ο 24χρονος τη ζωή του. Επίσης, πρόσθεσε, ότι ο Marco Simoncelli ήταν μέλος της Επιτροπής Ασφάλειας και τον ενδιέφερε η ασφάλεια των αναβατών.

2 σχόλια:

  1. μαλλον η εκπαιδευση δεν ειναι η καλυτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε τέτοια ατυχήματα ΔΕΝ μεταφέρουν τον πολυτραυματια με φορειο τρέχοντας!!! Ή παει το ασθενοφόρο ακριβώς εκει που συνεβει το Ατύχημα ή παει ελικόπτερο !!! Αυτο που συνεβει κ φαίνεται στο βίντεο είναι εγκληματικό για τον τραυματια κ ασχετοσυνη για την ασφάλεια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή