Σελίδες

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

MotoGP: H Repsol Honda και η Alpinestars














Η Repsol Honda Team και Alpinestars μοιράζονται έναν κοινό στόχο, να παρέχουν στους οδηγούς τους με την καλύτερη τεχνολογία για να μπορέσουν να παλέψουμε για τη νίκη.

Η ασφάλεια του αναβάτη είναι..
υψίστης σημασίας για τους τρεις αναβάτες της Repsol Honda (Casey Stoner, Dani Pedrosa και Andrea Dovizioso) έχουν επιλέξει την πιο σύγχρονη τεχνολογία που εκπροσωπούνται από το νέο ηλεκτρονικό σύστημα αερόσακου της Air Alpinestars Air Tech. Η ενεργητική ασφάλεια είναι το μέλλον στον τομέα της προστασίας του πιλότου, στο δρόμο και στην πίστα.

Αυτό το ενεργό σύστημα προστασίας,είναι πλήρως ασύρματο και στεγάζεται μέσα στο κοστούμι του αναβάτη και δεν απαιτεί καμία εξωτερική πηγή πληροφορίας ή της διαχείρισης. Ο μικροεπεξεργαστής ελέγχει συνεχώς την κίνηση των πιλότων πάνω στο Honda RC212V και προσδιορίσουν πότε θα τεθεί σε δράση, απελευθερώνοντας τον αερόσακο που περιέχονται σε δράση σε περίπτωση ατυχήματος, να προστατευθεί αποτελεσματικά το άνω μέρος του σώματος πριν από την πρόσκρουση στο έδαφος.

Το Alpinestars σύστημα είναι σε θέση να διογκώσει τον αερόσακο σε λιγότερο από 45 χιλιοστά του δευτερολέπτου, χρησιμοποιώντας ένα μείγμα με βάση το άζωτο αέρια. Το φουσκωμένο αερόσακο προσφέρει πλήρη προστασία για περισσότερο από 5 δευτερόλεπτα. Τότε σταματάει να λειτουργεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου