Σελίδες

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

H G-Power με την BMW M3 GTS, 450ps στα 720ps




H G-Power ανταποκρίνεται  στη φήμη της ως η πλέον εντυπωσιακή. Μετά το σπάσιμο ρεκόρ με αρκετά μοντέλα Μ3, Μ5 και Μ6, ο γερμανικός οίκος περνάει σε ένα νέο επίπεδο με την νέα BMW M3 GTS.


Το νέο coupe το οποίο...
κυκλοφόρησε πέρυσι και έκανε sold out σε χρόνο ρεκόρ (και τα 150 κομμάτια που κατασκευάστηκαν ), τροφοδοτείται  από έναν κινητήρα 4,4 λίτρων V8 που αποδίδει 450 ίππους, στην παραγωγή. Η BMW M3 GTS πραγματοποιεί τα 0-100 σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 305 km / h.

Αλλά μερικοί λάτρεις ήθελαν περισσότερη δύναμη και εδώ έπιασε δουλειά η G-Power, που παρουσίασε εφέτος τα σχέδιά της για την αναβάθμιση της M3 GTS.

Τον Ιανουάριο η εταιρεία δήλωσε ότι θα δώσει στο Μ3 GTS πάνω από 600 ίππους, αλλά έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τις προσδοκίες τους. Τα τρία πρώτα G-Power M3 έφτασαν με 720 ίππους. Η μετατροπή του κινητήρα της G-Power M3 GTS αυξήθηκε κατά 10% με την εταιρεία να αναπτύσει  μια ειδική έκδοση της M3 GTS. Αυτό το σύστημα υπερσυμπιεστή περιλαμβάνει επίσης μια ανακατασκευή του κινητήρα με ειδικά έμβολα με χαμηλή συμπίεση.

Η τελική ταχύτητα και επιτάχυνση είναι άγνωστες προς το παρόν, αλλά περιμένουμε από την G-Power GTS M3  να πραγματοποιεί τα 0 - 100 σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα. Περισσότερες λεπτομέρειες στο άμεσο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου