Σελίδες

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Burgess: «O Rossi παραμένει ταχύς»

Δήλωσε ότι είναι σε θέση να κερδίσει
Ο Jeremy Burgess έδωσε συνέντευξη στην οποία τόνισε ότι ο Valentino Rossi παραμένει πολύ ανταγωνιστικός και ότι είναι σε θέση να κερδίσει τους Casey Stoner και Jorge Lorenzo.
Πολλοί έχουν αρχίσει να αμφισβητούν την δυνατότητα του Rossi να είναι ή να ξαναγίνει ο κυρίαρχος αναβάτης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, όμως ο Αυστραλός Αρχιμηχανικός του τους διαψεύδει. Συγκεκριμένα ο Burgess είπε:
«Δεν νομίζω ότι ένας αναβάτης όπως ο Valentino θα επηρεαστεί από την κατάσταση που είδαμε φέτος. Απλά οι δύσκολες καταστάσεις, ξεκάθαρα, τον κάνουν πιο δυνατό.

Αν ήμασταν στην Honda ή την Yamaha και αντιμετωπίζαμε αυτή την κατάσταση, θα ανησυχούσα. Όμως, γνωρίζοντας την ομάδα (Ducati) και τον οδηγό που έχουμε, πάντα αναμένουμε την νίκη.

Δεν ελπίζουμε να κερδίσουμε, περιμένουμε την νίκη και όταν δεν το κάνουμε κατανοούμε τους λόγους για τους οποίους αυτό συμβαίνει και είμαστε σίγουροι ότι θα βελτιωθούμε. Αυτό συνέβη το 2011 γι’ αυτό θα έλεγα ότι είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι».

Ωστόσο ο Burgess παραδέχτηκε ότι το να γεφυρωθεί η διαφορά με τους Stoner και Lorenzo είναι δύσκολη διαδικασία και επισήμανε:
«Γνωρίζουμε ότι ο οι Casey και Jorge είναι η αφρόκρεμα. Είναι οι ταχύτεροι οδηγοί αυτή τη στιγμή και είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζει και ο Valentino. Όμως, μεταξύ τους, υπάρχει μια πληθώρα αναβατών και παρά τα προβλήματα φέτος καταφέραμε και ανταγωνιστήκαμε με τους Spies και Dovizioso.
Αν έχουμε μια καλή μοτοσυκλέτα και είμαστε σταθεροί στην απόδοσή μας, τότε θα μας απασχολούν μόνο οι Casey και Jorge και τότε θα δούμε πόσο καλοί μπορούμε να γίνουμε. Όμως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την απόδοση αυτών των δύο αναβατών τα δύο τελευταία χρόνια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου