Σελίδες

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Ηλεκτρικό τμήμα για την εταιρεία Highland.

Ετοιμάζει τις πρώτες ηλεκτροκίνητες μηχανές

Η αμερικανική εταιρεία Highland, γνωστή για τις χωμάτινες μοτοσικλέτες της, ανακοίνωσε ότι εγκαινιάζει νέο τμήμα ανάπτυξης και παραγωγής ηλεκτρικών μοντέλων.

Τη Highland τη γνωρίζουμε από τα enduro, MX και ATV μοντέλα της, τα οποία διαθέτουν κινητήρες εσωτερικής καύσης που κατασκευάζει η ίδια η εταιρεία. Ωστόσο, όπως φαίνεται, στο μέλλον θα μας απασχολήσει και με τα ηλεκτρικά μοντέλα της. Για το νέο τμήμα της, η αμερικανική εταιρεία αναζητά συνεργάτες με την απαραίτητη τεχνογνωσία και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με εταιρείες περισσότερο έμπειρες στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Σκοπός της Highland είναι, φυσικά, να διεκδικήσει ένα μερίδιο της ανερχόμενης αγοράς των ηλεκτρικών δικύκλων, η οποία, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εταιρείας, θα αγγίξει τα 466 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως μέχρι το 2016!

Ήδη τα πρώτα δειλά βήματα της εταιρείας στην κατηγορία έγιναν το 2010, όταν η Highland ανακοίνωσε πως συνεργάζεται με την εταιρεία Millennial Research Corporations για την ανάπτυξη ενός ηλεκτροκίνητου μοντέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου