Σελίδες

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Το νέο κράνος Arai RX-7 GP " IOMTTέκδοση"






Η τελευταία έκδοση του Αrai RX-7 για τον εορτασμό του Isle of Man TT έχει κατασκευαστεί από την κορυφαία εταιρεία στα κράνη, την Arai. Το κράνος έχει σχεδιαστεί από την αρχή από τον Ιταλό σχεδιαστή Aldo Drudi, ο οποίος επίσης έχει σχεδιάσει  κράνη για τους κορυφαίους αναβάτες μοτοσικλέτας, συμπεριλαμβανομένων των.....

Marco Luchinelli, Kevin Schwantz, Mick Doohan, Άλεξ Crivillé, Κένι Ρόμπερτς Jr, Marco Melandri, Manuel Poggiali και Valentino Rossi.

Ο σχεδιασμός είναι  αφιερωμένος στον αγώνα φυλή και την εικονική πορεία του στο βουνό, που εφέτος γιορτάζει την 100η του επέτειο.  Πολλές από τις διάσημες στροφές του αγώνα και τα ονόματα ορόσημο αναγράφονται ευδιάκριτα και στις δύο πλευρές του κράνους. Διαθέτει επίσης το επίσημο λογότυπο ΤΤ και το περίφημο Triskelion Manx. Το 2011 Isle of Man TT   είναι το δεύτερο κράνος σε μια σειρά τριών που θα κατασκευαστούν στο πλαίσιο της εμπορικής συνεργασίας Arai με την οργάνωση ΤΤ και κατασκευάστηκε σε μια περιορισμένη έκδοση μόνο 500 τεμαχίων. Είναι βασισμένο στο πολύ επιτυχημένο επαγγελματικό αγώνα φυλή.  Το RX-7 GP  είναι κατασκευασμένο για πλήρη οδική ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου