Σελίδες

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

O Ben Spies μιλάει για την πορεία του, στα MotoGP









Στα 16 του, ο Ben Spies έγινε υπέρ δρομέας μοτοσικλετιστής. Ο Spies ή  "Elbowz"όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, συνέχισε να εντυπωσιάζει αφού κατέκτησε το....
πρωτάθλημα ΑΜΑ Superbike το 2006.
Υπερασπίστηκε στη συνέχεια το  τίτλο ΑΜΑ SBK του με επιτυχία για τα δύο επόμενα έτη.
Το 2009 ο Spies μετακόμισε στα World Superbike στην Yamaha Sterilgarda YZF-R1. Κυριάρχησε αμέσως κερδίζοντας το πρωτάθλημα το ίδιο έτος . Επόμενος σταθμός του ήταν τα MotoGP το 2010 με μία θέση  δίπλα στον Αμερικανό συνάδελφό του Colin Edwards για την Monster Tech 3 Yamaha YZR-M1.

Τη χρονιά που έκανε το ντεμπούτο του ο Spies τερμάτισε στην έκτη θέση, κερδίζοντας το 2010 τον τίτλο του MotoGP "Rookie of the Year ». Αυτό οδήγησε στην πλήρη ένταξή του στο εργοστάσιο της  Yamaha καταλαμβάνοντας την κενή θέση που άφησε ο Valentino Rossi, ο οποίος μετακόμισε στη Ducati MotoGP Team.

Αυτό το βίντεο από την Alpinestars δίνει πληροφορίες  για την πορεία του Spies  από την  AMA SBK, στα World Superbike και στο MotoGP.
Η πρόοδος του  Ben Spies φαίνεται ολοκάθαρα  στην γρήγορη άνοδό του από την ΑΜΑ και τα Superbike.  Από τον ενθουσιασμό της παιδικής του  ηλικίας και τη επιθυμία του για το μεγαλείο και την δόξα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ben Spies έχει ως στόχο να γράψει ιστορία στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν 2011 στο Moto GP.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου