Σελίδες

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Τα MotoGP έσωσαν την Jerez μέχρι το 2016.





Ενώ η Ισπανία φιλοξενεί σήμερα τέσσερις αγώνες MotoGP, η ιδέα να χαθεί ένα από τα πιο αγαπημένα και τα καλύτερα Grand Prix, αυτό της Jerez de la Frontera απλά δεν άρεσε σε κανέναν τους. Αλλά οι.....
λάτρεις των αγώνων μπορούν τώρα να είναι σίγουροι ότι  η περιφερειακή κυβέρνηση της Ανδαλουσίας εργάζεται για την διάσωση της πίστας .

Τα νέα των τελευταίων μηνών ανέφεραν ότι η πίστα αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες και τα περιουσιακά στοιχεία της  δεσμεύθηκαν από τα δικαστήρια για να γίνουν οι εκπρόθεσμες πληρωμές για τις εργασίες που εκτελέστηκαν για την  ανακαίνιση του 2005. Αλλά είναι επίσης γεγονός ότι με την διεξαγωγή των αγώνων η περιοχή αυτή της Ανδαλουσίας αποκομίζει μεγάλα τουριστικά έσοδα και δημοσιότητα . Η κυβέρνηση λοιπόν μέσω του Υπουργείου  Τουρισμού και του Αθλητικού Συμβουλίου αποφάσισε εκ νέου την διεξαγωγή των αγώνων  MotoGP μέχρι το 2016, και όχι μόνο.
Αποφάσισαν επίσης να επενδύσουν στην προώθηση της περιοχής Ανδαλουσίας διεθνώς με πανό και τα λογότυπα τους που θα εμφανιστούν στο Assen, Silverstone, Brno, γύρους Le Mans και Sepang.
Τα  MotoGP έσωσαν την Jerez  μέχρι το 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου