Σελίδες

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Το νέο Porsche 918 Spyde: H παραγωγή θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2013





Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα στην ιστορία της Porsche, όχι γιατί είναι έτοιμη η πλήρης συγχώνευση με τη Volkswagen ( είναι ακόμα σε εξέλιξη το θέμα), αλλά γιατί η Porsche προαανήγγειλε.....
το νέο δημοφιλές 918 Spyder plug-in υβριδικό το οποίο προβλέπεται να κυκλοφορήσει το 2013 και να κάνει τα όνειρα αρκετών  πραγματικότητα. Οι αντιπρόσωποι σε όλο τον κόσμο  ετοιμάζουν ήδη τις παραγγελίες τους για το δημοφιλές 918 Spyder supercar (τα επίσημα στοιχεία EPA θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα).

Η παραγωγή  της νέας Porsche 918 Spyder, η οποία θα γίνουν επίσης μερικές αλλαγές σχεδίασης να πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας. Θα προέλθει από ένα plug-in υβριδικό σύστημα που θα συνδυάζεται με 4.0L V8 κινητήρα που παράγει τουλάχιστον 500-hp. Δύο ηλεκτρικούς-κινητήρες - ένας μπροστά και ένας στο πίσω μέρος Axel - θα προσφέρει ένα επιπλέον 218-hp. Η όλη εγκατάσταση θα εξοπλιστεί και με σύστημα τετρακίνησης με ανεξάρτητο έλεγχο των δυνάμεων κίνησης και στους δύο άξονες.
Οι ηλεκτροκινητήρες θα τροφοδοτούν από μια  μπαταρία ιόντων λιθίου, υδρόψυκτος,  που μπορεί να επαναφορτιστεί από μια τυπική οικιακή πρίζα (θα χρειάζεται περίπου 4 ώρες σε μια πρίζα 220V). Με πλήρη φόρτιση, η Porsche 918 Spyder θα μπορεί να ταξιδέψει συνολικά 16 μίλια. Υπό τις κατάλληλες συνθήκες, το 918 Spyder θα είναι σε θέση να οδηγείτε μόνο με ηλεκτροκίνηση σε ταχύτητες μέχρι και τα 150km/h για τις περιορισμένες αποστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου