Σελίδες

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ferrari Superamerica 45: Κατόπιν παραγγελία πάμπλουτου Αμερικανού .



Το νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Ferrari θα παραδώσει τα κλειδιά για το νέο μοντέλο Ferrari Superamerica 45 η οποία σχεδιάστηκε για τον Peter Kalikow, ο οποίος επισκέφθηκε το εργοστάσιο για την παραλαβής της. Η Ferrari Superamerica 45, η οποία ανατέθηκε από τον κ. Kalikow να σχεδιαστεί για να γιορτάσει τα
45 χρόνια από τότε που έγινε για πρώτη φορά πελάτης της Ferrari. Η Ferrari Superamerica 45 θα κάνει το ντεμπούτο της, στο Villa d'Este Concorso d'Eleganza αυτή την εβδομάδα.

"Ο σχεδιασμός είναι κατά παραγγελία, που διαθέτει μια οροφή από ανθρακονήματα περιστρεφόμενο hard-top η οποία ενσωματώνει μια οπίσθια οθόνη. Ο χώρος αποσκευών είναι εντελώς νέος για να στεγάσει την οροφή όταν είναι ανοικτή.

 Η Ferrari Superamerica 45 παίρνει επίσης μια ειδική μάσκα μπροστά από χρώμιο και ειδικά γυαλισμένο αλουμίνιο κολόνων Α, καθρέπτες και λαβές θυρών.

Στο εσωτερικό η Ferrari προστεθεί ένα μάτσο συμπαθητικές αφές όπως δερμάτινο σαλόνι και λεπτομέρειες από ανθρακονήματα και μια τελευταία γενιά του συστήματος ενημέρωσης / ψυχαγωγίας με οθόνη αφής

Η  Ferrari Superamerica 45 είναι τελικά σε ένα όμορφο μπλε Antille, ένα χρώμα που ταιριάζει στο Nr: 1961 400 Kalikow το Cabrio Superamerica. 2331SA.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου