Σελίδες

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Tο αφιέρωμα στην 75η επέτειο της BMW 328.

Αυτό είναι το αφιέρωμα στην BMW 328. H κατασκευή του νέου Γερμανικού μοντέλου  άφησε ιστορία στο Villa d'Este Concours της Ιταλίας.

Η ακραία έκδοση των Roadster και των διθέσιων γενικά σχεδιάστηκε για να εορτασθεί η 75η επέτειο της BMW 328. Το αγωνιστικό αυτό αυτοκίνητο κατέχει την υψηλότερη μέση ταχύτητα  από το κλασσικό γύρο του Mille Miglia.

"Με το αφιέρωμα στην BMW 328, θέλουμε να αποτίσουμε φόρο τιμής στο πάθος και την ευρηματικότητα των πατέρων της BMW 328,» δήλωσε η BMW Group Classic CEO και ο Karl Baumer. «Δημιουργήθηκε ένα όχημα που θεωρείται ορόσημο στην ιστορία του αυτοκινήτου».

Δείτε επίσημες μερικές φωτογραφίες της BMW 328 - Αφιέρωμα της....
Ο 3,0 λίτρων και εξακύλινδρο κινητήρα κάνει εκτεταμένη χρήση του άνθρακα, πλαστικό ενισχυμένο με ίνες, ένα υλικό το οποίο χρησιμοποιείται ήδη από την BMW στην M6 και M3.
Για το αμάξωμα του αυτοκινήτου χρησιμοποιείται  η πρότυπη ύφανση του άνθρακα, το οποίο δεν καλύπτεται από κανένα χρώμα, μια κίνηση που επίσης ταιριάζει με το μικρό βάρος του 328  .





Στο Villa d'Este Concours  θα γίνει η παρουσίαση του νέου «αφιέρωματος» της BMW 328. Το 2008 η εταιρεία χρησιμοποίησε την ίδια εκδήλωση για την ανάδειξη της M1 Hommage, η οποία γιόρτασε την 30η επέτειο των supercars.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου