Σελίδες

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Θα κατασκευάσει η Suzuki μηχανή για το 2012 στο MotoGP?

Η Ducati και η Honda έχουν ήδη αρχίσει τις δοκιμές για την μηχανή τους των 1000cc κυβικών, με τους αντίστοιχους αναβάτες τους MotoGP για το 2012. Ενώ η Yamaha αναμένεται να έχει τον Jorge Lorenzo και τον Ben Spies και να πάρει την πρώτη γεύση τους αμέσως μετά το ιταλικό GP, όπως επιβεβαιώνει και ο Kouichi της Yamaha Tsuji, αλλά τι γίνεται με το άλλο μέλος, την Suzuki;
Ξέρει κανείς ποιες είναι οι προθέσεις τους;

Ο Valentino Rossi και ο Jeremy Burgess δήλωσαν πρόσφατα: «Σε μεγάλο βαθμό φημολογείται ότι η Suzuki δεν έχει αρχίσει εργασίες για το νέο MotoGP του  και θα βγει από τα MotoGP ως εργοστασιακή ομάδα στο τέλος της σεζόν 2011."

Ενώ το MCN.com αναφέρει ότι ο Paul Denning εξακολουθεί να βρίσκεται σε συνομιλίες με το εργοστάσιο της Hamamatsu για το 2012.  «θα ήθελα να πω ότι οι συναντήσεις κινήθηκαν σε θετικό κλίμα, αλλά δεν έχουμε συμπεράσματα ακόμη.

Η εσωτερική διαδικασία της Suzuki για το τι θα γίνει, είναι προς έγκριση μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Δεν μπορώ να μιλήσω  για λογαριασμό της Suzuki στην Ιαπωνία και ποιά θα είναι  η τελική της απόφαση, αλλά θα έλεγα ότι υπάρχει μια αισιόδοξη ατμόσφαιρα και ένα θετικό συναίσθημα ότι η Suzuki θέλει να παραμείνει στο πρωτάθλημα του MotoGP.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου