Σελίδες

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Απάντηση στο "Schumacher και Ferrari..."


Μα πως είναι δυνατον να λες αυτα τα πράγματα; Ο schumacher ειναι αναμφισβητητα ενας θρυλος...
Υπηρχε κ αλλος οδηγος σε αντιστοιχο μονοθεσιο εκεινη την περιοδο αλλα δεν εκανε τα ιδια.

Σιγουρα το μονοθεσιο παιζει πολυ σημαντικο ρολο αλλα δεν μπορεις να συγκρινεις τον schumi του τοτε με το τωρα. Μην ξεχνας οι οδηγοι αυτοι ειναι αθλητες....
Πως μπορεις να συγκρινεις την φυσικη κατασταση που ειχε πριν 10 χρονια??? Πως τον συγκρινεις με τα πιτσιρικια που ειναι στην καλυτερη δυνατη φορμα? Ειναι σαν να μου λες οτι αν ξαναμπει ο πυρος στους αγωνες θα ειναι σε θεση να κερδισει ολυμπιακο μεταλιο! Η αν ξαναπαιξει ο jordan θα παιζει το ιδιο οπως καποτε....
μην τα ισωπεδωνουμε ολα. Ο καθενας στον καιρο του! Κανενας δεν ειναι τυχαιος στο grid. Απ τον πρωτο ως τον τελευταιο. Το οτι ξαναμπηκε ηταν αποφαση του κ λογικο να θελει να επιστρεψει στις νικες. Αλλα μερικα πραγματα δεν μπορουν να γινουν οπως καποτε... Δεν πιστευω οτι ρεζιλευεται οπως λενε πολλοι. Κανει το κεφι του κ προσπαθει για το καλυτερο. Μακαρι να τα καταφερει!

Αναγνώστης

----------------

Απο τα γραφομενά σου καταλαβαίνω οτι εισαι νεος σε ηλικια (αν οχι... τοτε δεν παρακολουθεις formula 1, οσο κι αν λες οτι εισαι φανατικος). Θα μπορουσα να σου γραψω ατελειωτες σελιδες γι αυτο το σπορ, αλλα θα αρκεστω να απαντησω μονο στις ερωτησεις σου, ετσι για ενημερωση. Φιλε μου πραγματι ηταν η Ferrari που τον εκανε "πρωτο" ελεω Ζαν Τοντ, οντως ηταν ενας καλος οδηγος, αλλα το μονοθεσιο που οδηγουσε ηταν ετη φωτος μπροστα σε τεχνολογια απο τα αλλα. Οσο για τις ικανοτητες του, θα προτεινα να αμφιβαλλεις, διοτι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ οδηγος που εβαλε ΟΠΙΣΘΕΝ (οχι σε ευθεια, αλλα σε τετ-α-κε) και μαλιστα ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ (τυχαιο; δεν νομιζω) ηταν ΜΟΝΟ ο Ayrton Senna και μαλιστα με χειροκινητο κιβωτιο ταχυτητων. Το αναποδο τιμονι στον κοσμο της F1 ειναι ενα συνηθες φαινομενο και σε καθημερινη βαση απο τον πρωτο εως και τον τελευταιο οδηγο (αλλωστε γι αυτο ειναι και λιγοι) και με τα σημερινα δεδομενα (ηλεκτρονικα συστηματα εννοω) ειναι και ελεγχομενο. Μην περιμενεις λοιπον αδικα για να δεις "θεαμα" απο αυτον! τον οδηγο, γιατι απλα ποτε δεν το προσφερε, αντιθετα δε εκανε οτι αντιαθλητικο περνουσε απο το χερι του προκειμενου να ανεβει στην κορυφη με αποκορυφωμα (η τεχνη δεν ξεχνιεται) προχθες στο Μονακο το κλεισιμο στον Hamilton οταν του πηρε την εσωτερικη για προσπεραση!! Αυτος ηταν και παραμενει φιλε μου ο Σουμι.
Τελος να σου αναφερω οτι το grand prix του Μονακο to 1984 διακοπηκε γιατι καποιος "μικρος" ονοματι AYRTON SENNA πηγε να προσπερασει τον κυριο καθηγητη (Alain Prost).

Δες εδω:www.youtube.com

Αυτα εν ολιγοις..

Πηγή : tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου