Σελίδες

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Oι Rossi και Hayden μιλούν για τον Bradl.

Τον νεοφερμένο αναβάτη της LCR Honda
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Wrooom, οι Valentino Rossi και Nicky Hayden είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν στον Stefan Bradl (δεύτερη φωτογραφία), τον περσινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Moto2, o οποίος φέτος θα συμμετέχει στην μεγάλη κατηγορία με την ομάδα της LCR Honda.
O Rossi είπε σχετικά:
«Ο Bradl, στην πρώτη του χρονιά στην μεγάλη κατηγορία, θα πρέπει να προσαρμοστεί αλλά είναι πολύ έξυπνος οδηγός και θα δείξει το ταλέντο του. Ευτυχώς θα είναι πιο αργός από εμένα» πρόσθεσε χαριτολογώντας. 

Ο Hayden μίλησε για το δικό του ντεμπούτο σε αυτή το 2003 και είπε ότι ο Bradl θα προσαρμοστεί εύκολα. Ο Αμερικανός δήλωσε:
«Όταν πρωτοέλαβα μέρος στους αγώνες MotoGP, το 2003, ήμουν πολύ νέος και δεν είχα καμία εμπειρία από αγώνες διεθνούς βεληνεκούς. Ο Bradl ήδη έχει πείρα από αυτούς, γνωρίζει ανθρώπους στο paddock, ξέρει τις πίστες και ο κόσμος θα τον βοηθήσει.
Είναι καλό να έχουμε νέους αναβάτες στην μεγάλη κατηγορία και είμαι περίεργος να δω πώς θα τα πάει. Επίσης είναι σημαντικό να έχεις έναν Γερμανό οδηγό σε αυτή καθώς είναι πολύ δημοφιλής στην πατρίδα του και το Sachsenring είναι γεμάτο θεατές και ανυπομονώ να επιστρέψω εκεί».

Ο Bradl έχει δηλώσει ότι στόχος του για φέτος είναι να βρίσκεται μεταξύ της 7ης και 9ης θέσης στην κατάταξη στο πρώτο μισό της χρονιάς και έπειτα να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα αυτής, ενώ μακροπρόθεσμα προσβλέπει στον Τίτλο.
Πηγή:www.motograndprix.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου