Σελίδες

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Η Cardion AB και ο Κ. Abraham μαζί με την Ducati μέχρι το 2012

Όταν όλοι άκουσαν ότι ο Karel Abraham ήθελε να στραφεί στα MotoGP με μια ομάδα που χρηματοδοτείται από τον πατέρα του, υπήρχαν πολλά σχόλια όσον αφορά το γεγονός ότι ο Abraham είχε μόνο μία νίκη στα Moto2 GP και ένα βάθρο στην καριέρα του, αλλά ο νεαρός αναβάτης της Τσεχίας έχει κερδίσει πάνω από πολλούς οπαδούς και έχει συγκεντρώσει την έγκριση με τις οδηγικές ικανότητες  του στην δορυφορική Ducati.

Ο  Abraham αυτή τη στιγμή βρίσκετε στην 10η θέση της βαθμολογίας με δύο έβδομους τερματισμού αυτή την σεζόν. Έτσι η ομάδα του ανανέωσε την συνεργασία του με την Ducati να συνεχίσει στο MotoGP το 2012, και με δυνατότητα επέκτασης μέχρι το 2013. (Το οποίο καθορίζει για να ξεκουραστούν οι φήμες ότι η ομάδα επρόκειτο να τοποθετήσει και δεύτερο αναβάτη  την επόμενη σεζόν).

«Είμαστε σίγουρα πολύ ικανοποιημένοι, νομίζω ότι όλα αυτά τα πράγματα που θα μας βοηθήσουν με την πρόοδο μέσω των MotoGP και να έχουμε καλά αποτελέσματα φέτος και το επόμενο έτος. ", Δήλωσε ο Abraham . «Θα χαρώ πολύ, δεν ξέρω αν θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουν το GP 11.1, αλλά είμαι πραγματικά με ανυπομονησία να οδηγήσουμε την Ducati του 2012.

Εκτός από τη μεταβολή της ισχύς του κινητήρα θα υπάρχει και κάποια άλλα πράγματα, που έχουν εργαστεί στο σασί και ολόκληρη η μοτοσυκλέτα . Ας ελπίσουμε ότι θα πάρουμε αυτές τις πληροφορίες σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου