Σελίδες

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Η BMW επιστρέφει στο DTM.

Περιμέναμε πολύ καιρό για ένα σημαντικό νέο στην κατηγόρια του DTM (Deutsche Masters Tourenwagen) και ξαφνικά κυκλοφόρησε το νέο Concept μοντέλο της ΒΜW.  Μόλις χθες δημοσιεύτηκε ότι η Audi θα συνεχίσει στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού ή, όπως είναι ευρύτερα γνωστό DTM. Σήμερα η BMW τράβηξε το πέπλο που τυλίγει το νέο αγωνιστικό DTM  με βάση την έκδοση coupe του Μ3.

Αυτή δεν είναι η τελική μορφή όπως αποκάλυψαν οι μηχανικοί της BMW Motorsport και πάνω σε αυτό θα βασιστεί το μοντέλο του 2012. Η παρουσίαση στο σαλόνι του  Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο, θα αντλεί ισχύ από έναν κινητήρα V8 480ps κατασκευασμένο σύμφωνα με νέους κανονισμούς της σειράς των αγώνων.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η BMW θα συμμετάσχει επίσημα στη σειρά DTM μετά την αναχώρησή της το 1994.

Με την επιστροφή στο DTM η BMW βλέπει την επιστροφή στις ρίζες της,  δήλωσε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Dr Klaus Draeger: "Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τους κύριους ανταγωνιστές μας και αναμένουμε με προσδοκίες αυτή την πρόκληση. Είχαμε μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν, και είμαι πεπεισμένος  ότι το 2012,  θα συνεχίσει από το σημείο όπου είχαμε μείνει".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου