Σελίδες

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Η Ferrari δεν επιτρέπει την παραγωγή της Lancia Stratos.

Φοβάται το ενδεχόμενο μείωσης των πωλήσεων

Το εκπληκτικό δημιούργημα που βασίζεται στη Ferrari F430 Scuderia, και που ανασύρει μνήμες από την ιστορική Stratos της δεκαετίας του 1970, είναι έτοιμο να βγει στην παραγωγή. Η «δωρήτρια οργάνων» όμως φαίνεται ότι ανησυχεί για τις δικές της πωλήσεις, που αναμένεται να μειωθούν εάν αυτό συμβεί.

Πριν 5 μήνες το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση πως την αναβίωση της ιστορικής Lancia Stratos που προς το παρόν υπάρχει σε ένα και μοναδικό κομμάτι, θα τη δούμε σε περιορισμένη παραγωγή. Ενώ λοιπόν, όλα δείχνουν έτοιμα ώστε αυτή να ξεκινήσει, η Ferrari δεν επιτρέπει στον οίκο Pininfarina που κατασκεύασε το πρωτότυπο να προχωρήσει στην έστω και περιορισμένη παραγωγή του.

Μάλιστα, η Ferrari δεν επιτρέπει την παραγωγή της Stratos από κανέναν ανεξάρτητο οίκο με τον οποίο η ίδια να σχετίζεται! Τόσο ο αμερικανικός όσο και ο ευρωπαϊκός ειδικός τύπος αναφέρουν ότι η Ferrari είναι πολύ πιθανό να ανησυχεί για το μερίδιο πωλήσεων που μπορεί να της «κλέψει» ένας τόσο δυνατός αντίπαλος όπως η Lancia Stratos, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βασίζεται και χρησιμοποιεί κινητήρα από την F430 Scuderia.

Εικασία που μπορεί να μην είναι αβάσιμη, αφού ήδη 40 αγοραστές έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τη νέα Stratos, ακόμη και εάν αυτή αγγίζει τα 400.000 ευρώ!




Πηγή : http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου