Σελίδες

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Tα νέα Lotus Evora S για τους Carabinieri στην Ιταλία.

Ένα-δύο χρόνια πριν, η Ιταλία συγκλόνισε τον κόσμο του αυτοκινήτου, όταν εισήγαγε προσφορές Lamborghini για έναν V10 Gallardo που είχε σχεδιαστεί εντελώς να είναι ένα αναχαίτισης της Ιταλικής αστυνομίας στην Autostrada. Και το κάνουν και πάλι η Ιταλία έχει μόλις παρουσίασε δύο νέα Lotus Evora S για τους Carabinieri.

Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε τους Arma dei Carabinieri είναι είναι ένα τμήμα του ιταλικού στρατού και είναι συνώνυμη με την Scotland Yard της Βρετανίας ή την Ρωσικής του FSB.

Επειδή η 150η επέτειο της ένωσης της Ιταλίας λαμβάνει χώρα αυτό το έτος, την εισαγωγή αυτών των δύο Evoras είναι ο τρόπος της Ιταλίας να δώσει φόρο τιμής στην αγάπη τους για την ταχύτητα και το πάθος για τα αυτοκίνητα.


«Όλοι γνωρίζουν ότι η Ιταλία έχει περισσότερους από το μερίδιο που ονομάζεται Supercar  "κατασκευαστές σπορ αυτοκινήτων" γι 'αυτό είναι μια πραγματική τιμή για ένα σχετικά μικρό Supercar βρετανικής μάρκας για να είναι σε αυτή τη θέση", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Lotus. Η ανατροφοδότηση από την εκπαίδευση των οδηγών στην Evora S σε πίστα δοκιμών μας ήταν πολύ θετική, νομίζω ότι οι ομάδες στη Ρώμη και το Μιλάνο είναι πραγματικά ωφελημένες με το προϊόν εργασίας μας.

Με ένα βελτιωμένο σύστημα αυτοματοποίησης και ψύξη χώρου για τη μεταφορά καρδιά του δότη του Πάπα. Και μην ξεχνάτε στολή των καραμπινιέρων του μπλε και του λευκού. Αυτό με κάνει να θέλω να γίνω αξιωματικός της αστυνομίας στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου