Σελίδες

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

MotoGP: Ο Ben Bostrom δοκιμάζεται στην Laguna Seca ?

Η LCR Honda MotoGP βρίσκεται σε κρίση. Τα αποτελέσματα δεν έρχονται και ο Toni Elias είναι σχεδόν πάντα ο τελευταίος αναβάτης της Honda στο grid των αναβατών. Ο Cecchinello δεν είναι ευχαριστημένος και μιλάει έντονα για απόλυση και την αντικατάσταση για το υπόλοιπο της σεζόν του  Ισπανού αναβάτη. Έως ότου ληφθεί η απόφαση για τη λήξη και το τελεσιγράφου στο (Brno) για τον Ισπανό, η ομάδα θα έχει μια δεύτερη μοτοσυκλέτα για το GP στη Laguna Seca - με αναβάτη τον Ben Bostrom.

Ο Ben ήταν ένας από τους πιο θεαματικούς αναβάτες στο πρωτάθλημα Superbike το 2000, οδηγώντας την Ducati. Η απροσδόκητη και νοσταλγική επιστροφή του στον κόσμο της πίστας συζητείται έντονα από την Rizoma,  με χορηγούς της LCR και  επέκταση  στην αγορά των ΗΠΑ.

Το μόνο εμπόδιο έγκειται στη σύμβαση που  έχει ο Ben  για τους  αγώνες ΒΒ με τον Michael Jordan της Suzuki  στο AMA Superbike, και χρειάζονται την έγκριση της Βουλής των Χαμαμάτσου για να του δωθεί η δυνατότητα να δοκιμαστεί στη Laguna Seca και  να καθίσει σε μια Honda.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου