Σελίδες

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Eυελπιστούν σε νίκη στην Honda.

Ενόψει του αγώνα στο Misano

Η θετική παρουσία της Honda στις ΗΠΑ αποτελεί το στοιχείο που θέλουν να επαναληφθεί και στο Misano, το προσεχές Σαββατοκύριακο. O Casey Stoner έχει κερδίσει εκεί το 2007, έχει πάρει δύο φορές την pole position στον συγκεκριμένο αγώνα ενώ πέρσι ήταν 5ος.
Ο Dani Pedrosa πέρσι είχε την απόλυτη παρουσία στο Grand Prix καθώς πήρε την pole position, κέρδισε ενώ σημείωσε και ρεκόρ πίστας. Ανθρώπινο είναι, συνεπώς, να θέλει μια αντίστοιχη επίδοση και φέτος.
Τέλος ο Andrea Dovizioso δεν έχει ανέβει ακόμα στο βάθρο στο συγκεκριμένο Grand Prix και θέλει να το επιτύχει φέτος. Ας δούμε τι δήλωσαν:

Casey Stoner:
«Ανυπομονώ να βρεθώ στο San Marino για να δω πόσο ανταγωνιστικοί θα είμαστε. Το 2007 και το 2008 ήμασταν ταχείς, το 2009 δεν έλαβα μέρος και πέρσι δεν ήταν εύκολα. Συνεπώς είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Η πίστα είναι ωραία, μου αρέσουν οι δύο στροφές στο τέλος της πίσω ευθείας καθώς είναι γρήγορες.
Ξέρω ότι ο Pedrosa και ο Lorenzo θα είναι ταχείς, όμως έχω σημειώσει τρεις συνεχόμενες νίκες και έχω ένα καλό προβάδισμα στην βαθμολογία. Είναι αισιόδοξος ότι θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.»

Dani Pedrosa:
«Έπειτα από τον καλό αγώνα που είχαμε στην Ινδιανάπολη είμαι σε καλή διάθεση. Η πίστα του Μisano είναι πολύ διαφορετική από αυτή και πέρσι είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε. Στη συγκεκριμένη πίστα χρειάζεται να έχεις καλή επιτάχυνση και δυνατά φρένα, γι αυτό προτεραιότητα μας θα είναι να ρυθμίσουμε σωστά την μοτοσυκλέτα. Ελπίζω να συνεχίσουμε την καλή δουλειά και να βελτιωθούμε περισσότερο.»

Andrea Dovizioso:
«Πάμε στο Misano έπειτα από ένα όχι και τόσο καλό αποτέλεσμα στην Ινδιανάπολη και είμαστε αποφασισμένοι να γυρίσουμε σελίδα. Οι συνθήκες στην Αμερική ήταν απαιτητικές αλλά κάναμε τον ταχύτερο χρόνο μας μόλις στον πρώτο γύρο του αγώνα και αυτό δείχνει ότι είμαστε γρήγοροι. Είμαστε τρίτοι στο Πρωτάθλημα και αυτό είναι σημαντικό.
Θα δώσουμε ό,τι μπορούμε σε κάθε αγώνα επειδή πιστεύουμε ότι η δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα είναι εφικτή. Πέρσι (στο Misano) τερμάτισα τέταρτος, πίσω από τον Rossi. Φέτος θέλω να ανέβω στο βάθρο και να έχω ένα καλό αποτέλεσμα εμπρός στους συμπατριώτες μου.»

Πηγή: www.motograndprix.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου