Σελίδες

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

To νέο Honda CBR 1000 RR του 2012.

Αν περίμεναν μια επανάσταση από την Honda, ίσως θα χρειαστεί να περίμεναν λίγο πάρα πάνω. Το πολυαναμενόμενο νέο Honda V4 του 2012 φήμες αβάσιμη κατά την εξέταση αυτών των φωτογραφίες του 2012 Honda CBR1000RR  μιλούν για απλώς μια "αισθητική διαφορά"  όχι μια επιστροφή στο RC σήμα, όπως ήλπιζαν πολλοί.

Οι αλλαγές του 2012 Fireblade με ένα βλέμμα να συμπεριλάβει ένα φρέσκο ​​γωνιακό μπροστινό, νέα χρώματα (συμπεριλαμβανομένου του  HRC), και θα αποκαλύψει πιθανώς κάποιο μηχανική παντέτα, συμπεριλαμβανομένης της Showa μεγάλη περόνες εμβόλων. Διαφορετικά, δεν ξέρουμε ποιες άλλες αλλαγές θα μπορούσαμε να δούμε στο πλαίσιο και στο πολύ οικείο φέρινγκ.

Άλλες μικρές λεπτομέρειες σχετικά με την νέα CBR1000RR φαίνονται να είναι ελαφρώς πιο επιθετική προβολείς, αναβαθμισμένη αεροδυναμική και εισαγωγές αέρα και νέες ζάντες πολυάκτινες και όχι στην παραδοσιακή ζάντα των τριων ακτίνων. Μηχανικές λεπτομέρειες είναι λιγοστές αυτή τη στιγμή αλλά δεν θα απέκλειε ένα διπλό συμπλέκτη-δίσκο, που εξελίχθηκε Σειριακό ηλεκτρονικά με νέο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και ABS.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου