Σελίδες

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Ο Μ.Kallio εντυπωσιασμένος από την πρόοδο της Suter MotoGP.

Ο Mika Kallio ως αναβάτης δοκιμών για την ανάπτυξη της μηχανής Suter MotoGP συνέχισε τη Δευτέρα στο Brno, όπου ο φινλανδικός αναβάτης πραγματοποίησε 81 γύρους, όπου η Ελβετός κατασκευαστής και οι συνεργάτες τους, της Marc VDS Racing Team  σημείωσαν περαιτέρω πρόοδο όσον αφορά την μοτοσυκλέτα του 2012.

Έξι εβδομάδες από την προηγούμενη δοκιμή στο Mugello της Suter και Marc VDS οι μηχανικοί της είχαν κάνει αξιοσημείωτη πρόοδο, και με τη βοήθεια του Kallio είχαν καταφέρει τον καλύτερο γύρο τους στο 2'00 0.144 με τον κινητήρα της BMW s1000rr με μόλις (- 3.976s) πίσω από την κορυφή του Casey Stoner αυτή την φορά  με την Honda 1000cc ή αλλιώς RC213V

Ο ​​Kallio δήλωσε: "Εδώ τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα από τις δοκιμές στο Mugello που είχαμε μερικά προβλήματα. Οι χρόνοι των γύρων μας δεν ήταν στο επίπεδο που θέλαμε να είναι. Ωστόσο όταν φτάσαμε εδώ όλα άλλαξαν, η μοτοσυκλέτα έχει σαφώς βελτιωθεί όπως και εγω βρίσκω τον εαυτό μου, και μοιάζει να κάναμε ένα μεγάλο βήμα σήμερα. Νομίζω ότι η ομάδα και έγω μπορώ να είμαι ευτυχισμένος, το επίπεδο μας είναι σε πολύ καλά επίπεδα σε συγκριθεί των άλλων ομάδων αυτή τη στιγμή"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου