Σελίδες

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Aragon: Stoner και στο Ζέσταμα.


11ος ο Rossi
O Casey Stoner και η Honda RC212V ήταν και πάλι ασταμάτητοι στην διαδικασία του αγώνα της Aragon και κυριάρχησαν και στο Ζέσταμα, παρά το ότι ο κρύος καιρός ανέβασε κάπως τους χρόνους των υπόλοιπων οδηγών, εκτός του Dani Pedrosa που ήταν και πάλι ο μόνος που κατάφερε να ακολουθήσει κάπως τον ρυθμό του Αυστραλού. Οι δύο εργοστασιακοί οδηγοί ήταν μάλιστα οι μόνοι που σημείωσαν χρόνο κάτω από το 1'50'' με τον Ben Spies να είναι και πάλι 3ος, όπως και στις Κατατακτήριες, αλλά με διαφορά 9 δέκατα του δευτερολέπτου από την κορυφή. 
Η άλλη Yamaha M1 του Jorge Lorenzo έμεινε στην 5η θέση με διαφορά 1.275 δευτερόλεπτα, που σημαίνει ότι η μόνη του ελπίδα για να συνεχίσει να μειώνει την βαθμολογική του διαφορά από τον Stoner είναι η περίπτωση βροχής, κάτι που μπορεί να συμβεί μέχρι το μεσημέρι, σύμφωνα με την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας!
Ο Randy De Puniet με την δορυφορική Ducati GP11 είναι και πάλι ο γρηγορότερος των Ιταλικών μοτοσυκλετών, στην 6η θέση του Ζεστάματος και αρκετά μπροστά από τον εργοστασιακό Hayden και την GP11.1 (9ος), όπως και από τον Valentino Rossi και την GP11.2 που είναι 11ος με διαφορά 4 δέκατα από τον Γάλλο και 1.7'' από τον Stoner!

Πηγή:www.motograndprix.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου