Σελίδες

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

O Elias θα οδηγήσει την BMW S1000RR.

Στις δοκιμές που γίνονται σήμερα και αύριο στο Misano
Όπως έγινε γνωστό, ο Toni Elias προσκλήθηκε από την ομάδα της BMW Motorrad Italia να οδηγήσει την μοτοσυκλέτα της, με την οποία λαμβάνει μέρος στο WSBK. Έπειτα από την απόφαση του James Toseland να αποχωρήσει από τους αγώνες στο τέλος της χρονιάς, η θέση του στην ομάδα μένει κενή. Με δεδομένο ότι και ο Elias αναμένεται να φύγει από την LCR Honda στο τέλος της χρονιάς, οπότε θα πρέπει να βρει μια «θέση εργασίας», οι υπεύθυνοι της BMW Motorrad Italia αποφάσισαν να τον καλέσουν να οδηγήσει την superbike μοτοσυκλέτα τους στην πίστα του Misano.

O Serafino Foti, Aγωνιστικός Διευθυντής της ομάδας δήλωσε σχετικά:
«Η απόφαση του Toseland να αποχωρήσει από τους αγώνες δεν ήταν ευχάριστη επειδή ο James είναι Πρωταθλητής! Όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Οι δοκιμές στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου ήταν από καιρό προγραμματισμένες και θέλαμε να προσκαλέσουμε τον Toni για να ικανοποιήσουμε το ενδιαφέρον του αλλά και να εκμεταλλευτούμε την εμπειρία του.
Με αυτό το τεστ δεν σκοπεύομε να αντικαταστήσουμε τον Toseland, επειδή ο Elias μετέχει ήδη στο MotoGP. Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε επίσημα το όνομα του οδηγού που θα λάβει μέρος με την ομάδα στους τελευταίους τρεις αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Lucio Cecchinello και την Honda που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας.»

Πηγή www.motograndprix.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου