Σελίδες

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Stoner θα πάει στο Motegi

Ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστεί κανονικά
Ο Casey Stoner ανακοίνωσε ότι θα δώσει το παρών στο Ιαπωνικό Grand Prix, βάζοντας τέλος στην πολύμηνη κριτική που ασκούσε για το εάν θα έπρεπε να πάνε οι αναβάτες την Ιαπωνία έπειτα από τη διαρροή ραδιενέργειας στο εργοστάσιο της Fukushima.
Ο Αυστραλός αναβάτης του HRC επιβεβαίωσε την παρουσία του στο Motegi στο περιθώριο του αγώνα στην Αραγονία. Όπως εξήγησε, πείστηκε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης από ραδιενέργεια έπειτα από τις μετρήσεις που έκανε η ανεξάρτητη επιτροπή («ARPA»). Παρόλα αυτά διευκρίνισε ότι η γυναίκα του Andriana, η οποία είναι έγκυος, θα παραμείνει σπίτι.

Να πούμε ότι πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Ducati, θα φέρουν στην Ιαπωνία τροφή και νερό για να αποφύγουν το τοπικό φαγητό.Στις κατηγορίες των 125cc και της Moto2 τα δεδομένα είναι διαφορετικά καθώς πολλές ομάδες θα χρειαστεί να βρουν άλλους μηχανικούς για τον συγκεκριμένο αγώνα μιας και πολλοί αρνούνται να πάνε στην Ιαπωνία.
Επίσης, άλλες ομάδες πιέζουν τους μηχανικούς τους να παραβρεθούν στο Motegi προειδοποιώντας τους ότι δεν θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους για τον επόμενο χρόνο. Όπως έγινε γνωστό, την ίδια τακτική εφαρμόζει και η Dorna για όσα μέλη της αρνούνται να πάνε.

Πηγή: www.motograndprix.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου