Σελίδες

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Απογοητεύθηκε ο Bautista.

Από την πτώση του στον αγώνα
O Alvaro Bautista δεν κατάφερε να έχει ένα καλό αποτέλεσμα όπως περίμενε στο GP της Αυστραλίας, έπειτα από την πολύ καλή εμφάνιση που έκανε στις κατατακτήριες δοκιμές, όπου ήταν τέταρτος. Ο Ισπανός αναβάτης της Suzuki ξεκίνησε στον αγώνα από την τρίτη θέση, εξαιτίας της απόσυρσης του Lorenzo, επειδή τραυματίστηκε στο ζέσταμα, και αμέσως άρχισε να παλεύει για μια θέση στο βάθρο.

Όμως ο Bautista έπεσε εξαιτίας της βροχής και δεν κατάφερε να τερματίσει και έπειτα από το τέλος του αγώνα δήλωσε:
«Ήταν ένας καλός αλλά απογοητευτικός στην κατάληξή του αγώνας για εμάς. Δεν εκκίνησα καλά αλλά βρέθηκα μεταξύ των πρώτων και πάλευα για μια θέση στο βάθρο. Έπειτα από τους πρώτους γύρους, όταν τα ελαστικά έχαναν την πρόσφυσή τους, άρχισα να παλεύω με τον Hayden και χάσαμε χρόνο σε σχέση με τους άλλους. Όταν απομακρύνθηκα από αυτόν προσπάθησα να επικεντρωθώ στον αγώνα και να πάρω ό,τι μπορώ από τα ελαστικά.
Θα μπορούσα να τερματίσω στην πέμπτη θέση που θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες καθώς έβρεχε σε ορισμένα σημεία της πίστας και κάθε γύρος ήταν διαφορετικός. Στην στροφή Νο 10 της πίστας είδα μερικές στάλες στην ζελατίνα του κράνους μου και πριν προλάβω να αντιδράσω έπεσα. Η επιφάνεια ήταν πολύ βρεγμένη δεν μπορούσα να κάνω τίποτα!
Λυπάμαι πολύ για την ομάδα επειδή έκαναν πολύ καλή δουλειά όλο το Σαββατοκύριακο και ξεκινήσαμε από την πρώτη σειρά της εκκίνησης για πρώτη φορά φέτος. Άξιζαν κάτι καλύτερο. Τώρα πρέπει να κρατήσουμε μόνο τα θετικά και να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα στην Μαλαισία που πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε καλά.»
Πηγή: www.motograndprix.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου