Σελίδες

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Η Μαλαισία των μεγάλων συγκινήσεων (video)

Τα Moto GP φτάνουν στον προτελευταίο αγώνα της εφετινής σεζόν, σε μία πίστα που σχεδόν πάντα αφήνει ικανοποιημένους, όλους όσοι αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Το σιρκουί της Μαλαισίας φιλοξενεί την 17η στροφή και παράλληλα τον πρώτο αγώνα του Κέισι Στόνερ ως νέου Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Ο Αυστραλός αναβάτης της Repsol Honda την προηγούμενη εβδομάδα, πανηγύρισε στην πατρίδα του τον τίτλο νικώντας στα Philip Island.

Πλέον, επόμενος στόχος του είναι να ξεπεράσει το ρεκόρ του Μικ Ντόοχαν στις pole position σε μια χρονιά, κάτι που φυσικά θα γίνει αν πάρει την pole στην πίστα της Sepang, αλλά και σε αυτή της Βαλένθια. Επιπλέον, έχει την ευκαιρία να πιάσει διψήφιο αριθμό νικών, καθώς πριν λίγες ημέρες έφτασε στην 9η επικράτησή του.

Η πιο μεγάλη απουσία σε αυτό το Grand Prix θα είναι αυτή του Χόρχε Λορένθο της Yamaha, καθώς δεν έχει την δυνατότητα να οδηγήσει. Ένα μέρος από το 4ο δάχτυλο του Ισπανού κόπηκε όταν πιάστηκε στη μανέτα κατά την διάρκεια πτώσης, ωστόσο οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τους τένοντες και τα νεύρα.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον έχει να δούμε το πώς θα παρουσιαστεί ο Βαλεντίνο Ρόσι μετά την κακή εμφάνιση με την Ducati στην χώρα των καγκουρό.

Το woop.gr θα σας μεταδώσει όπως κάθε φορά, τις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου 22/10 (Moto GP, Moto 2, 125cc) και τον αγώνα της Κυριακής 23/10 (Moto GP, Moto 2, 125cc)
Πηγή:www.woopr.gr

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

1 σχόλιο: