Σελίδες

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Sepang Moto2 Κατ.: Πρώτος ο Luthi

Πήρε την πρώτη του pole position φέτος
Ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) πήρε την πρώτη του pole position στην Moto2 φέτος στις κατατακτήριες δοκιμές της Μαλαισίας. Ο Ελβετός αναβάτης σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο του (2'07.512) τρεις γύρους πριν το τέλος της διαδικασίας και έτσι μπόρεσε να «κεφαλαιοποιήσει» την καλή προσπάθεια που έκανε και στις ελεύθερες δοκιμές.

Από τη δεύτερη θέση θα εκκινήσει αύριο ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), ο επικεφαλής της βαθμολογίας. Ο Γερμανός αναβάτης έχει πολλές πιθανότητες να πάρει τον Τίτλο αφού ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) -ο βασικός αντίπαλός του- θα εκκινήσει από την 36η θέση καθώς συμπλήρωσε μόνο δύο γύρους στις κατατακτήριες δοκιμές, μόνο και μόνο για να πάρει μια θέση στην αφετηρία. Ο λόγος είναι ότι δεν ήθελε να ταλαιπωρηθεί περισσότερο και να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα.

Από την τρίτη θέση θα εκκινήσει ο Michele Pirro (Gresini Racing) ο οποίος έκανε την καλύτερη επίδοση στην ως τώρα καριέρα του στην κατηγορία, αν και έπεσε προς το τέλος της διαδικασίας. Η διαφορά του από τον πρώτο ήταν 0.492 δευτερόλεπτα.
Τέταρτος ήταν ο Yuki Takahashi (Gresini Racing) και πέμπτος ο Pol Espargarο (HP Tuenti Speed Up), ο οποίος ήταν εμπρός από τον μεγαλύτερο αδερφό του Aleix Espargarο (Pons HP 40). O Pol, επίσης έκανε την καλύτερη επίδοσή του ως τώρα στην κατηγορία.

Από την έβδομη θέση θα εκκινήσει αύριο ο was Mika Kallio (Marc VDS Racing) με τους Claudio Corti (Italtrans Racing) και Scott Redding (Marc VDS Racing) να είναι πλάι του στην τρίτη σειρά της εκκίνησης, δηλαδή όγδοος και ένατος αντίστοιχα. Τέλος από την δέκατη θέση θα ξεκινήσει ο Mattia Pasini (Ioda Racing Project).
Πηγή:www.motograndprix.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου