Σελίδες

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

To νέο Piaggio Beverly 350 Sport Touring & το νέο Aprilia SRV850

Η Piaggio Group κυκλοφόρησε τις πρώτες εικόνες από τα δύο νέα σκούτερ που θα φτάσουν στην επίδειξη του Μιλάνου τον άλλο μήνα, και θα διατεθεί στην αγορά το 2012 η Piaggio και Aprilia. Από τη μία πλευρά υπάρχει το best seller της Εταιρείας στη νέα του έκδοση. Το Beverly 350 Sport Touring, το άλλο το νέο δικύλινδρο Aprilia SRV850 Maxi scooter.

Ξεκινώντας από το δεύτερο, αυτή είναι η επίσημη επιβεβαίωση του τι αναμέναμε χθες, η οποία είναι μια εμπορικά προσαρμοσμένη έκδοση του Aprilia, στο Gilera GP800, το οποίο λαμβάνει ένα Facelift, ενώ το Aprilia ενσωματώνει την αισθητική του RSV4. Τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν σε τίποτα ένα Super Sport (Πόλης). Με ένα κινητήρα 850cc με 90 ° V-twin, 4 βαλβίδες, ηλεκτρονικό ψεκασμό, μπορεί να επιτύχει μέγιστης ισχύς 76 ps στις 7.750 στροφές / λεπτό.

Το νέο Beverly Sport Touring 350 δείχνει ένα εντελώς νέο κινητήρα και ένα καινούργιο ελαστικό 150/70 πίσω. Το
Design είναι τώρα πιο σπορ και υπόσχεται μέγιστη ισχύ του 33ps  μια πολύ καλή εικόνα για έναν κινητήρα αυτής της μετατόπισης. Το νέο Beverly Sport Touring θα  είναι το πρώτο scooter στον κόσμο με εξοπλισμό ABS / ASR

Θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα Οκτωβρίου στην τιμή των € 4.900 για την έκδοση  με ABS / ASR.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου