Σελίδες

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Suzuki MotoGP: Με Hopkins στην Sepang.


H Suzuki θα διπλασιάσει την παρουσία της στην Sepang για το Grand Prix της Μαλαισίας στα MotoGP. Alvaro Bautista θα συνοδεύεται από τον συνήθης ύποπτο μπαλαντέρ John Hopkins.



Θα πρέπει να βοηθήσει τον Ισπανό όπως στο Brno, αλλά είχε ένα ατύχημα στις δοκιμές, που πήρε μαζί του μόνο ένα κάταγμα στο δάκτυλο του. Ο Hopkins είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και να πάει καλά αυτό το Σαββατοκύριακο στη Sepang.


Ο John Hopkins  δήλωσε : Φεύγω για την Sepang και θα  επικεντρωθώ μόνο στα MotoGP,  όταν πήγα στο Brno ήμουν αγωνιζόμουνα ακόμα στο βρετανικό πρωτάθλημα Superbike και η προτεραιότητά μου ήταν εκεί, αλλά τώρα οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα της Rizla Suzuki και για τον εαυτό μου. Θέλω να ξαναγυρίσω σε αγώνες MotoGP σαν μια πολύ καλη ομάδα και ανυπομονώ να καβαλήσω την μοτοσικλέτα για να δείξω τι μπορώ να κάνω. Είδα την απόδοση του Alvaro των τελευταίων αγώνων και την GSV-R μοιάζει με κόσμημα τώρα, και τα παιδιά της Suzuki έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και ανυπομονώ να την οδηγήσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου