Σελίδες

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Λαϊκό προσκύνημα για Simoncelli



Το φέρετρο με την σορό του Marko Simoncelli βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης στη σκηνή του θεάτρου του Κοριάνο και χιλιάδες κόσμου συρρέει για να αποχαιρετίσει τον αγαπημένο του αναβάτη.
Η βροχή που πέφτει στο Κοριάνο συνεχόμενα αρκετές ώρες πριν την κηδεία του άτυχου Ιταλού δεν έχει πτοήσει κανέναν από τους αγαπημένους φίλους του Simoncelli που μένει στην τεράστια για να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τον Marco.
Στη σκηνή του θεάτρου το φέρετρο του Simoncelli έχει τοποθετηθεί ανάμεσα από δύο μοτοσυκλέτες με το Νο58, το αγαπημένο του οδηγού σε ολόκληρη την καριέρα του.
Η κηδεία θα γίνει στις 16:00 ώρα Ελλάδας (15:00 τοπική) και θα καλυφθεί ζωντανά από την ιταλική τηλεόραση, αλλά θα παραστούν μόνο τα συγγενικά του πρόσωπα και κάποιοι φίλοι και συνεργάτες.
Για τους χιλιάδες κόσμου που έχουν συρρεύσει στο Κοριάνο (πάνω από 10.000) οι τοπικές αρχές έχουν προειδοποιήσει να μην πάνε στον χώρο της τελετής, καθώς θα έχουν τοποτηθεί και γιγαντοοθόνες στον περιβάλλοντα χώρο της πίστα του Μιζάνο.

Απ' όλo το 2Rodes.com,  ένα Site που αγαπάει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θαυμάζει όχι μόνο τους αναβάτες - οδηγούς που διαπρέπουν άλλα και αυτούς που με τις ιδιαίτερες προσωπικότητες τους και το ταλέντο τους βάζουν αυτή την μαγευτική πινελιά στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν, ένα μεγάλο αντίο στον Marco Simoncelli... είμαστε όλοι συγκλονισμένοι και λυπημένοι.

Στις 16:00 είναι η κηδεία του άτυχου αναβάτη με τον κόσμο να συρρέει από χθες στο βροχερό Κοριάνο για να αποτίσει φόρο τιμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου