Σελίδες

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ολοκαίνουργια Husqvarna Concept «Strada»

Ετοιμάζεται να βγει στην παραγωγή

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είδαμε για πρώτη φορά τα Nuda & Nuda R και η ιταλική εταιρία προχωρά στην παρουσίαση της δεύτερης μοτοσικλέτας της υπό τη σκέπη της BMW.

Η νέα μονοκύλινδρη μοτοσικλέτα ονομάζεται Strada (που σημαίνει street στα ιταλικά) και παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Μοτοσικλέτας του Παρισιού. Παρά το γεγονός ότι βλέπουμε το συνθετικό concept στο όνομά της, δηλαδή πρωτότυπο, αναμένεται να περάσει σύντομα στην παραγωγή με ελάχιστες έως καθόλου αλλαγές.










Το Concept Strada κινείται από το μοτέρ που χρησιμοποιεί η BMW στη σειρά G 650 GS. Σύμφωνα όμως με τη Husqvarna έχει δεχτεί τις απαραίτητες τροποποιήσεις από τους δικούς της μηχανικούς ώστε να αυξηθεί η ισχύς του και να ανταποκρίνεται στο πνεύμα της ιταλικής εταιρίας. Άλλες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά της χαρακτηριστικά δεν έχουν δοθεί προς το παρόν στη δημοσιότητα, πέρα από το βάρος της, χωρίς υγρά, το οποίο δεν θα ξεπερνά τα 170 κιλά.

Όπως όμως φαίνεται και από τις φωτογραφίες το πλαίσιο είναι διπλής ραχοκοκαλιάς κλειστού τύπου και μοιάζει να είναι κατασκευασμένο από ατσάλι, το πιρούνι είναι ανεστραμμένο, οι δαγκάνες των φρένων προέρχονται από την Brembo και οι δίσκοι είναι κυματιστοί. Τέλος οι διαδρομές των αναρτήσεων μοιάζουν αρκετά μεγάλες και ο εμπρός τροχός είναι διαστάσεων 100/90/19”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου