Σελίδες

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Tα αφιερώματα του Marco Simoncelli στην Valencia.

Τα αφιερώματα ξεφυτρώνουν από παντού τις τελευταίες ώρες στη Βαλένθια για τον SuperSic είναι τόσα πολλά θυμόμαστε για αυτόν τον Super αναβάτη. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το τελευταίος αγώνας της χρονιάς σίγουρα θα χαρακτηρίζει από το θλιβερό αυτό γεγονός αναβάτη της Team Gresini.

Πρώτα απ 'όλα, ο πιο αγαπητός φίλο του Simoncelli, ο Valentino Rossi, ο οποίος έχει ανέβασε χθες το βράδυ στο Twitter του την φωτογραφία στο προφίλ του το μπροστινό μέρος της Desmosedici του, διακοσμημένο με ένα «SIC 58". Μια άλλη μικρή, αλλά μεγάλη χειρονομία για 58 έως 65 αντικατέστησε την Desmosedici ο Loris Capirossi. Όπως και ο Nicky Hayden πρόσθεσε το 58 με την πλευρά στην Ducati του.

Και άλλοι αναβάτες όπως ο Alvaro Bautista και ο Aleix Espargaro, διακόσμησαν τα κράνη τους με 58. Ενώ η Ducati πρόσθεσε το 58 στα paddock τους για το θλιβερό τέλος αυτής της σεζόν του 2011 στη Βαλένθια με δύο μεγάλα "58" και η λέξη "SCI στις καρδιές μας».
Αλλά είμαστε βέβαιοι ότι οι άλλες ομάδες και οι άλλοι αναβάτες θα τιμήσουν με το δικό τους τρόπο τον αγαπητό Μ. Simoncelli (58)  κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου